TV-programma ‘De (Bredase) Ondernemer Centraal’

‘De Ondernemer Centraal’ is een TV-programma op BredaNu. Het is een programma over de vele toffe Bredase ondernemers die, ondanks corona, positief zijn over hun kansen en de stad. Een openhartige reeks interviews van gedreven, gepassioneerde ondernemende Bredanaars. De serie is een samenwerking van BredaNu, Breda Steunt Breda, Experience Entertainment, JOIN-IN en Creativity On Demand & Nettl Breda. Wil jij met jouw bedrijf ook meedoen met zo’n mooi item? Stuur een bericht. Ondertussen wensen we je veel kijkplezier! O ja, abonneer je dan meteen even op het YouTube-kanaal van De Ondernemer Centraal 😉

Afl. 1: De Avenue

Eigenaar Rens en bedrijfsleider Mark vertellen vol passie over De Avenue en hoe ze deze hebben omgebouwd tot indrukwekkende en unieke studio’s.

Afl. 2: YAY! Taart

Fleur heeft haar klas opgegeven om zich compleet te richten op taarten en het geven van workshops. Bekijk haar enthousiaste en positieve verhaal.

Afl. 3: Houtmeid

Paula is ‘Houtmeid drukt op hout’. Een prachtige naam die precies zegt wat ze doet. Vol passie wil zij anderen laten genieten van de kracht van hout.

Afl. 4: PC Dokter

Bas, de PC Dokter, repareert jouw PC of laptop, zodat ie weer even meekan. Het is zonde om computers die nog goed zijn zo maar te vervangen.

Afl. 5: Paard & Partner

Ilse koppelt paardenliefhebbers of Brabanders aan elkaar met haar relatie-bemiddelingbureaus Paard & Partner en MatchMaker Brabant.

Afl. 6: TW47

Carla verhuurt haar prachtige, duurzame loods voor les- en vergaderdoeleinden. Een huiselijke sfeer om educatieve evenementen te organiseren.

Afl. 7: Refreeze

Cristel heeft een Cryo-cabine van -110 graden, waar je even lekker kunt afkoelen en weer energie op kunt doen. Een fantastische ervaring!

Afl. 8: COD & BSB

Ivo helpt Bredase ondernemers communiceren met Creativity On Demand. Ook heeft hij Breda Steunt Breda opgezet.

Afl. 9: Experience Entertainment

Martijn zorgt voor jouw entertainment op maat. Door de juiste artiesten of activiteiten voor jouw (online) evenement te organiseren.

Afl. 10: Ont-Week

Loopbaancoaches Marnix en Koen gaan samen met jouw het Markdal in tijdens de Ont-Week om aan jouw persoonlijke  ontwikkeling te werken.

Jouw aflevering?

Wil jij met jouw bedrijf ook meedoen met zo’n mooi item dat wordt uitgezonden op BredaNu en internet? Stuur ons dan een bericht.