(Life) coaching voor jongeren en jongvolwassenen. Ik ben Frederiek Vetkamp en mijn coachpraktijk 27°Coaching is gelegen in Bavel. De naam 27°Coaching staat voor ‘een warm gesprek’. Ik hou zelf van warmte en oprechte interesse. Daarom coach ik bij mij thuis aan de keukentafel. Laagdrempelig en huiselijk.

Mijn manier van coachen kan je omschrijven als life coaching. Alles wat er in je leven speelt en waar jij een verandering in wilt aanbrengen, kunnen we bespreken. Denk aan onzekerheid, prestatiedruk, sociale druk, twijfel, stress, verdriet, keuzes maken, enzovoorts.

Het liefste werk ik met jongeren en jongvolwassenen die in beweging willen komen. Ik stel je vooral oplossingsgerichte vragen, zodat jij jezelf beter leert begrijpen. Daarnaast zijn de gesprekken praktisch van aard. Mijn doel is dat jij bewust keuzes gaat maken die bij je passen. Studiekeuze, passende baan en keuzes in je dagelijks leven.

In de gesprekken kijken we vooral naar wie jij als individu bent, wat jou intrinsiek motiveert, wat jouw behoeften zijn en wat je belangrijk vindt in het leven. We kijken naar mogelijkheden en op welke manier jij jouw persoonlijke doelen kan behalen. Dus wil jij jezelf beter leren kennen en begrijpen, zodat je zelfbewust keuzes kan maken? En ben je gebaat bij mijn enthousiasme, warmte en praktische manier van coachen? Neem dan contact met me op!

27ºCoaching

27ºCoaching
  Duivenlaar 18, 4854 GK Bavel

  27gradencoaching.nl
  frederiek@27gradencoaching.nl
  06-39228830