Hoewel de basis onveranderd is gebleven, heeft B-Side Rats de afgelopen jaren een flinke verandering doorgemaakt. Dat geldt allereerst voor de samenstelling van de groep. B-Side Rats bestaat tegenwoordig uit een volledig andere groep mensen, dan waarmee we ooit begonnen. Wat de crew al die jaren bindt, is dat we allemaal NAC-supporters zijn, die graag een (flink) deel van hun vrije tijd aan de club spenderen.

Niet alleen de samenstelling is gewijzigd, ook wat we als B-Side Rats doen is anders dan vroeger. Zo snel mogelijk het laatste NAC-nieuws brengen zal altijd de ruggengraat van de site blijven, maar inmiddels doen we meer dan dat. We doen al een aantal jaar live verslag van alle wedstrijden, hebben onze eigen fotografen op het veld, maken BSR TV, interviewen en schrijven achtergrondverhalen en organiseren evenementen als de jaarlijkse Pubquiz en Wij gaan de singel in.

Om dat allemaal een beetje fatsoenlijk te organiseren, hebben we in februari 2017 Stichting B-Side Rats opgericht. De stichting zorgt ervoor dat we afspraken kunnen maken met onze partners en nieuwe dingen kunnen ontwikkelen. Naar het belangrijkste resultaat tot op heden kijk je nu. We konden dankzij de stichting een crowdfundingactie opzetten, waarmee we de nieuwe website hebben gefinancierd.

B-Side Rats

B-Side Rats
  Robijnstraat 21A, 4817 JE Breda

  bsiderats.nl
  bsiderats@bsiderats.nl