Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants, winkels en activiteiten in Breda en verkrijgbaar vanaf 20 tot 150 euro.

Restaurants
Je kunt Breda Cadeaukaart verzilveren bij hippe koffiebars en lunchrooms tot gezellige eetcafés en populaire restaurants. Ga gezellig ontbijten, lunchen, borrelen of dineren in Breda. Even koffie drinken of een ijsje halen kan ook. Of geniet van een culinaire avond uit bij één van de beste restaurants van Breda.

Winkels
Breda Cadeaukaart is te verzilveren bij delicatessenwinkels en traiteurs tot bakkers, slagers en en veel meer. Het aantal deelnemers waar je de cadeaukaart kunt verzilveren wordt de komende weken uitgebreid naar 200 locaties. Dit zijn allemaal lokale bedrijven, ketens zijn uitgesloten van deelname.

Unlock Challenge
Breda Cadeaukaart is ontstaan uit het Unlock Challenge project van de gemeente Breda en een initiatief van Smakelijk Breda. Het doel van Breda Cadeaukaart is om het bedrijfsleven in Breda te stimuleren tot meer lokale aankopen. Met Breda Cadeaukaart als kerstcadeau investeren bedrijven dit terug in de lokale economie.

Breda Cadeaukaart

Breda Cadeaukaart
  Vijfhagen 164, 4812 XT Breda

  bredacadeaukaart.nl
  info@bredacadeaukaart.nl
  076-5620377