Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik ben Jeannette Eikelenboom en heb de opleiding tot professioneel coach (Masteropleiding in Essentie Ontwikkeling, Corinor) gevolgd.

Soms ervaar je dat je telkens tegen hetzelfde aanloopt. Hoe ga ik om met die irritante collega’s of dominante leidinggevenden? Hoe kom ik toch meer tot actie? Waarom zorg ik beter voor de ander dan voor mezelf? Welke volgende stap wil ik zetten in werk/privé? Hoe kan ik mij zelfverzekerder voelen? Waarom leg ik de lat voor mezelf zo hoog? Waarom trek ik me zoveel aan van wat anderen zeggen? Of komen de muren gewoon op je af? Dan kan ik je helpen.

De coaching is corona-proof: online of buiten lopend in de natuur. En, let op, ik werk actiegericht. Naast de gesprekken, ga je ook zelf met acties aan de slag om tot verandering te komen.

Dus heb jij interesse of ken je iemand met interesse, stuur me dan een bericht. Dan bespreken we je (coach)vraag en kijken we welk traject het beste past. De gesprekken zijn natuurlijk vertrouwelijk.

2bloom

Coach Collectief

Coach Collectief
  Terheijdenseweg 146, 4816 AB Breda

  info@coach-collectief.com
  06-10892978