Bent u op zoek naar een studio waar u uw evenement succesvol en professioneel via de livestream kunt uitzenden? Dan bent u bij De Avenue Studio’s aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alle benodigde faciliteiten; licht-, geluid en beeld-apparatuur en kennis en kunde in huis om een perfecte live stream te verzorgen voor bijvoorbeeld een presentatie, een seminar, een (muziek)voorstelling, een pubquiz, een college, een vergadering en ga zo maar door.

Onze livestream studio’s
De Avenue Studio’s beschikt over 2 diverse zalen, studio 1 heeft een moderne uitstraling en studio 2 een authentieke. Ook kunnen wij de studio volledig naar uw wens inrichten. U kunt uw online presentatie, sportles, vergadering, webinar, pubquiz of ander evenement uit handen geven aan De Avenue. Wij zorgen voor de randzaken en dat het op de juiste manier gestreamd wordt.

Doordat wij alle benodigdheden in huis hebben kunt u bij ons eenvoudig terecht en verzorgen wij uw livestream in onze studio. Door onze diverse zalen krijgt uw evenement een professionelere uitstraling en een fijnere sfeer. Wilt u onze livestreamstudio huren of wilt u meer informatie? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Download de brochure of neem snel contact op en geef even door dat je via Breda Steunt Breda komt, dat scheelt!

De bovenstaande video is een aflevering uit het TV-programma De Ondernemer Centraal van (o.a.) Breda Steunt Breda op BredaNu. Wil je als Bredase ondernemer ook zo’n mooie video met jouw verhaal, neem dan contact op!

De Avenue Brasserie

De Avenue Studio’s
  Waterstraat 5, 4811 WZ Breda

  de-avenue.nl/studios
  info@de-avenue.nl
  076-2065011