Zin in een KLASSIEKSKE? Beste Beyerdgast, we zijn weer open en mogen jullie weer ontvangen! Bent u er ook zo aan toe om gewoon weer eens lekker een biertje drinken in het café aan de bar of op het terras? Genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner in ons restaurant. Wij in elk geval wel, we staan te popelen jullie weer te mogen ontvangen. Op onze website kunt u vast de voorpret starten door eens een blik te werpen op onze nieuwe bier-, lunch- en dinerkaart.

Natuurlijk hebben we ons café en restaurant zo aangepast dat we u op een veilige manier kunnen ontvangen. Vanzelfsprekend houden wij ons hierbij aan de regels van het RIVM.

  • Voor een bezoek aan ons café ontvangen wij u bij de ingang van het terras, waar wij u een vrije tafel toewijzen.
  • Reserveren voor het restaurant kan via info@beyerd.nl of 076-5220222.
  • Heeft u vragen over ons reserveringsbeleid, neem dan contact met ons op.
  • Natuurlijk mag u ook altijd gewoon op de bonnefooi komen, indien wij een tafel beschikbaar hebben* bent u natuurlijk van harte welkom!

* Het kan vanwege het beperkt aantal zitplaatsen voorkomen dat we niet meteen plaats voor u hebben. Echter doen wij onze uiterste best om iedereen de kans te geven om ons weer te bezoeken. Wij hopen op uw begrip en medewerking om iedereen een gezellig en veilig bezoek aan de Beyerd te geven.

De Beyerd

De Beyerd
  Boschstraat 26, 4811 GH Breda

  beyerd.nl
  info@beyerd.nl
  076-5214265