Een knuffel voor onze dierbaren. Beperking is op dit moment voor iedereen aan de orde. We werken vanuit huis en moeten afstand houden tot elkaar. We mogen elkaar zelfs voorlopig niet meer omhelzen of knuffelen.

Wij van Stichting NoraWerkt houden ook van knuffelen en hebben een geweldig idee: zet ons aan het werk om een knuffel te maken voor jouw lieve oma, opa of anderen die je een knuffel wilt geven! Geef een knuffel van jou: hoe mooi is het indien jij namens jou en je familie een knuffel naar keuze besteld om die te laten bezorgen via deknuffelfabriek.nl.

Of doneer een knuffel van Nora: het is helemaal geweldig als jij een knuffel doneert via deknuffelfabriek.nl. De knuffels worden bezorgd door onze mensen van NoraWerkt bij de verzorgingshuizen en ziekenhuizen in Breda en omgeving. Op deze manier ondersteun jij jouw en onze dierbaren om deze moeilijke tijd door te komen! Tevens zorg je ervoor dat de medewerkers van NoraWerkt knuffels kunnen blijven maken ook in de toekomst. Onze medewerkers met een verstandelijke beperking willen namelijk graag, en kunnen ook bijdragen in deze moeilijke tijd.

Knuffel jij ook mee? Alvast bedankt en een dikke Knuffel van NoraWerkt!

De Knuffelfabriek

De Knuffelfabriek
  Van de Reijtstraat, 4814 NE Breda

  deknuffelfabriek.nl
  deknuffelfabriek@norawerkt.nu
  06-15946117