Schrijven is een vak. Het vak van De Schrijfstudio, voor een goed verhaal! Heb jij een mooie website laten bouwen? Lekker snel en functioneel? Top! Dan ben je op de helft. Nu de tekst nog, want content is king. Krachtige, heldere en overtuigende webteksten, die gevonden worden door Google, zijn een must. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres.

Wij zijn Cristel en Meike, tekstschrijvers en eigenaars van De Schrijfstudio. Complexe informatie helder verwoorden is onze expertise. Dat doen we op taalniveau B1, zodat iedereen de boodschap begrijpt. Ook fijn: we denken verder dan een tekst lang is. Met onze communicatieachtergrond kijken we altijd naar het grotere geheel. Dat deden we eerder voor veel mkb’ers, maar ook voor grote organisaties als OHRA, Avans Hogeschool en Philips.

Graag komen we een keer langs om kennis te maken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Misschien kunnen we een proefopdracht voor je doen, zodat je zelf kunt beoordelen wat een ijzersterke tekst jou oplevert. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

de Schrijfstudio

De Schrijfstudio
  Duivenlaar 8, 4854 GK Bavel

  deschrijfstudio.nl
  info@deschrijfstudio.nl
  06-14363339