Sinds maart 2020 hebben wij op een andere manier sociaal contact met elkaar. Hieruit ontstond de wens jullie te verwennen met heerlijke gerechten, ook wanneer wij meer afstand moeten houden. Hoe kunnen wij iedereen blijven verwennen met de beste Italiaanse gerechten, gemaakt van verse goede producten? Producten die jullie van ons gewend zijn bij De Pasta Kantine? Natuurlijk, met lekkere en gezonde ovengerechten!  Italiaanse ovengerechten met vlees, vis, groenten, vegetarisch en ook glutenvrije gerechten.

De gerechten worden speciaal door onze chef  geselecteerd en zijn uitermate geschikt om thuis dat “laatste zetje” in de oven te geven. Altijd warm en op tijd! De ovengerechten zijn niet alleen lekker en (ge)makkelijk voor jezelf. Je kunt ze ook meenemen voor je familie, vrienden of buren. Even opwarmen en genieten van een heerlijke maaltijd!

Onze verse ovengerechten van Don Leone staan dagelijks in de speciale koeling voor je klaar. Op dit moment zijn de gerechten verkrijgbaar op diverse verkooplocaties in Breda. Binnenkort volgen nieuwe adressen waar de ovengerechten afgehaald kunnen worden.

Don Leone Ovengerechten

Don Leone Ovengerechten
  Veemarktstraat 72, 4811 ZJ Breda

  don-leone.nl
  bestel@depastakantine.nl
  076-5623756