STRND geeft festivalzomer een podium met FESTIVAL AAN TAFEL! Evenementenlocatie STRND tovert hun sfeervolle terras om tot een heerlijke festival spot en biedt de lokale evenementenbranche deze zomer alsnog een podium.

Het idee ontstond een aantal weken geleden al direct nadat de overheid met de teleurstellende mededeling kwam dat er géén festivals mogen plaats vinden tot ten minste 1 september. Een zomer zonder Zonnig, Breda Drijft, Duikboot, Breda Live, Bumperkluiven, Breda Jazz Festival, Hop on Hop off Festival en al die andere mooie Bredaase evenementen en festivals, dat willen we niet laten gebeuren, daar moet een alternatief op te verzinnen zijn!

Na het bericht dat de terrassen per 1 juni weer open mogen was het plan compleet. We gaan organisatoren, maar ook hun leveranciers, artiesten en personeel de kans bieden om hun bezoekers steeds een week lang het festivalgevoel te geven, aan tafel op ons terras. De programmering van die week wordt bepaald door de organisator en net als bij een festival koopt de bezoeker van te voren een ticket. Met dit ticket reserveert de bezoeker zijn plekje voor een dagdeel. Hiermee spreiden we ook de bezoekersaantallen en voorkomen we rijen

Er zijn heerlijke zitjes gecreëerd waar je (ook met verschillende huishoudens) lekker in groepjes van 2, 4 of 8 personen bij elkaar kan zitten zonder tussen tweetallen de 1,5m maatregel te schenden. Bestellen en betalen gaat contactloos, maar toch word je lekker aan je tafel bediend. Met een gezellig muziekje op de achtergrond, je favoriete artiest en foodtruckje en een breed assortiment aan zomerse dranken wordt het festivalgevoel compleet. Dit wordt met afstand het gezelligste terras van Breda!

 

Festival aan Tafel

Festival aan Tafel
  Slingerweg 76, 4814 AZ Breda

  strnd.nl
  info@strnd.nl
  076-7676002