Uitdagende groepstrainingen. Wil je lekker buiten trainen, maar niet alleen? Met Fit Forward is dit mogelijk. Enkele groepsactiviteiten van Fit Forward zijn: hardlopen, wielrennen (zomer), mountainbiken (winter) en gladiator work-outs (tabata, dirty 30, Maximus work-out, dropsets, stacksets en core stability training). Kijk eens eens op het groepslesrooster.

Personal training bij intensief sporten. Personal training is er voor mensen die in hun sportbeoefening iets willen, maar niet weten waar ze moeten beginnen, of op eigen kracht een punt bereikt hebben en daar vast zijn blijven zitten. Die mensen kunnen baat hebben bij een coach die ze één op één traint om doelen zo snel en effectief mogelijk te bereiken. Ook jouw doelen bereiken?

Sporttraining voor medewerkers. De trainingen worden gegeven in groepjes en zijn volledig afgestemd op jouw wens, onder optimale begeleiding. Bedrijfsfitness is ideaal om een hecht groepsgevoel te creëren binnen jouw bedrijf en jouw werknemers te helpen met een gezonde levensstijl. Eigenlijk heeft bedrijfsfitness dus alleen maar voordelen.

Massages voor een ontspannen lichaam. Sportmassage is een een uiterst effectief wapen tegen pijn en uitputting. Zo’n massage kan ook helpen om een betere prestatie neer te zetten of om vermoeidheid na een training of wedstrijd te beperken. Bij een sportmassage word je grondig gemasseerd, dus niet alleen oppervlakkig. Spieren die vast zitten komen tot rust, waardoor je hele lichaam ontspant.

Persoonlijk voedingsadvies. Bij voedingsadvies wordt al gauw gedacht aan afvallen, op gewicht blijven, het jojo-effect of dat extra taartje laten staan. Een gezonde voeding betekent dat je, rekening houdend met je dagelijkse belasting, voldoende gezond voedsel binnenkrijgt. Je hebt zo genoeg energie om de dag goed door te komen, maar ook niet te veel energie waardoor je aankomt.

Fit Forward

Fit Forward
  Sterkenburgstraat 60, 4834 RE Breda

  fit-forward.nl
  info@fit-forward.nl
  06-33748134