Nieuw zorginitiatief Hello 24/7 kiest Breda voor lancering

Hello 24/7, een nieuw initiatief in de zorgmarkt, lanceert in Breda. Als alles-in-één dienstverlener wil Hello 45-plussers helpen de zorg voor hun ouders makkelijker te regelen.  Dit doet Hello met een gratis regel-het-samen app waarin je toegang hebt tot een gedeelde agenda, chat en praktische support.

Praktische support voor als je ouder(s) een dagje ouder wordt
Veel 45-plussers worstelen met de zorg voor hun ouder(s). Ze worden gemiddeld namelijk ouder terwijl er steeds minder plek is in de zorg. Dit heeft als gevolg dat de kinderen de zorgtaak overnemen. Die kan pittig kan zijn: 45-plussers hebben vaak een druk leven terwijl ouders niet altijd om de hoek wonen. Deze situatie vraagt om een nieuw soort dienstverlening. Hello 24/7 pakt dit probleem aan. Dat doen we met één centrale app waar je op sociaal en praktisch vlak de zorg voor je ouders makkelijker kunt regelen.

Eén app die alles en iedereen verbindt 
De Hello Family-app is de basis van jouw persoonlijke zorgnetwerk. De app biedt een centrale agenda, de mogelijkheid taken te verdelen én biedt functionaliteiten om makkelijker contact te houden, zoals chatten en videobellen. Zo blijft iedereen betrokken, kunnen onderlinge afspraken eenvoudig worden afgestemd en wordt de zorg eerlijk en makkelijker verdeeld. 

Handige diensten op één plaats: van verse maaltijden tot privacy vriendelijke personenalarmering
De Family-app van Hello biedt ook praktische support aan. Door samen te werken met betrouwbare landelijke merken zoals Uitgekookt en UWassistent verzamelt Hello belangrijke diensten in de zorg voor je ouders terug naar één overzichtelijke plaats. Inwoners van Breda en omstreken kunnen de lekkere dagverse maaltijden van Hello Uitgekookt al bestellen via de app. Andere praktische support zoals klushulp, zorghulp en slimme personenalarmering zijn binnenkort beschikbaar. 

Probeer de Hello 24/7 app gratis uit
De app van Hello is in heel Nederland gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store. Daarmee heeft elke familie direct toegang tot gratis tools als de familieagenda, beeldbellen, chat, boodschappenlijsten en veel meer. 

Benieuwd geworden naar de gratis app of en op de hoogte blijven van onze diensten? Download dan de app of kijk op hello247.nl/breda.

Hello 24/7

Hello 24/7 Breda
  Kwartelstraat 27, 4815 GG Breda

  hello247.nl/breda
  ivo.boschman@hello247.nl
  076-7996055