Samen sterk voor de toekost
Bij HighQ College zijn we experts in lesgeven en testen. We zijn toegewijd aan het aanleren van proactieve leeroplossingen en -technieken aan leerlingen, die hen bijblijven gedurende hun hele academische loopbaan.

​Leerlingen die aan onze cursussen hebben deelgenomen, hebben bewezen succes te hebben met het verhogen van hun scores en het verbeteren van hun studievaardigheden.

We geloven in het koesteren van elke leerling en bieden niet alleen academische maar ook morele ondersteuning gedurende het hele proces. In nauw contact met school en opvoeders worden talenten en capaciteiten van leerlingen ten volle benut.

​Laten we samen werk maken van de toekomst van uw kind.

AANBOD & AANPAK
HighQ College richt zich zowel op leerlingen in het basisonderwijs als op het voortgezet onderwijs. Basisschool leerlingen kunnen zich vanaf groep 2 aanmelden. Ieder leerjaar wordt de hoeveelheid en ook de diepgang van de lesstof uitgebreid. Zodra er om welke reden dan ook een achterstand ontstaat is het voor leerlingen zeer moeilijk om deze achterstanden zelfstandig in te halen.

​HighQ College biedt op dat moment een uitkomst. Wij werken met leerkrachten die uiteraard bekend zijn met het schoolsysteem. De technieken die worden toegepast zijn vergelijkbaar met hetgeen in de klas wordt gebruikt. Hierdoor zal het voor de leerlingen eerder lijken op een verlenging van de schooldag dan een aparte instituut met aparte regels. Wat ons onderscheidt is de hoeveelheid aandacht dat uw kind krijgt. Want daar zit geen tijdslimiet op. Wij hanteren diverse technieken en passen ons aan, aan de leerling en diens onderwijsbehoefte.

HighQ College

HighQ College
  Breda

  highqcollege.nl
  info@highqcollege.nl
  076-8884230