Zoals jullie weten heeft de lokale ondernemer het erg zwaar. Maar dit heeft niet alleen met Corona te maken. Wij van Honesy werken aan een oplossing voor het probleem dat de lokale ambachtelijke ondernemer het steeds moeilijker krijgt. Daarom hebben wij hiervoor een platform bedacht dat systematisch en toekomstgericht dit probleem weet op te lossen. Op ons platform trekken ondernemers de aandacht door iets extra’s te geven aan onze leden. Ondernemers bieden iets gratis aan bij een aankoop of geven een leuke korting. Zo hebben wij bijvoorbeeld iemand die 30% korting geeft op een knipbeurt en hebben wij ondernemers die een gratis consumptie geven bij een uitje.

Inwoners van Breda die lokale ondernemers willen ondersteunen voor €2,50 per maand (vrij opzegbaar) mogen genieten van al deze acties. Deze donaties worden geïnvesteerd in de lokale ondernemers, hun bekendheid én nog meer leuke acties. Leuk voor de inwoners van Breda en goed voor de lokale ondernemers, dat is waar wij voor staan! Help de lokale ondernemers en jezelf door je nu aan te melden op Honesy. Wekelijks komen er leuke acties bij! We zijn vastberaden om heel groot te worden zodat we echt een impact kunnen maken en zo de lokale ondernemers van Breda nog meer succes kunnen brengen.

De voordelen voor de ondernemers mogen duidelijk zijn. Zij krijgen op deze manier meer aandacht en bij hen worden er dan ook nooit kosten in rekening gebracht. Voor de inwoner van Breda zijn er verschillende voordelen als zij de lokale ondernemers steunen voor de kleine fee.

Als lid steun je de lokale ondernemers door lid te worden. De lokale ondernemers zijn gratis lid van het platform en kunnen de acties en aanbiedingen bij ons indienen. Zo trekken zij de aandacht van de leden en zijn zij in staat een stijging in hun omzet te creëren.

Als lid krijg je toegang tot ALLE acties van onze samenwerkingsverbanden. Lokale ondernemers plaatsen acties die alleen toegankelijk zijn voor Honesy leden. Deze acties lopen erg uiteen. Je kan een goedkopere knipbeurt, een bosje bloemen of goedkoper ambachtelijk snoepgoed verwachten en nog veel meer.

Als laatste wordt het geld wat we inzamelen gebruikt om goederen en diensten te kopen van de lokale ondernemers en deze gratis weg te geven aan de Honesy leden. Zo stellen wij de ondernemer in staat om kosteloos kennis te maken met nieuwe potentiële klanten die hun producten en diensten dan dus uitproberen. Daarnaast consumeren mensen natuurlijk vaak meer dan één product of dienst dus zullen dit soort acties ook de lokale ondernemer meer omzet leveren en de Honesy leden meer plezier!

Onze missie is ervoor zorgen dat Breda zijn mooie ondernemerskarakter blijft houden. Wij willen de lokale ondernemers een kans geven sterk te staan tegenover de grotere bedrijven die grote marketingbudgetten inzetten en op die manier de MKB’er en ZZP’er overrompelen. Wij zien het als een probleem dat steeds meer winkels leeg staan of overgenomen worden door grote ketens. Echt ambacht en lokaal ondernemerschap is voor ons heel belangrijk te waarborgen. Stiekem genieten we daar allemaal zo veel van, zowel wij als consumenten als de ondernemers zelf. Dus laten we met zijn allen laten zien dat we er zijn voor de lokale ondernemers. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Breda een leuke en aantrekkelijke stad blijft waar ondenemers hun passie kunnen blijven uitoefenen. Niet alleen komende vijf jaar, maar voor altijd!

Honesy