ILoveBreda geeft informatie over de stad waar winkelen, eten, drinken en gezelligheid voorop staan. Er is altijd wel iets te doen waar wij iedereen graag van op de hoogte houden, zodat u niets hoeft te missen. Breda is een sprankelende Brabantse stad met een historisch en sfeervol stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over.

ILoveBreda wil jullie meenemen in de sfeer van de stad. Onder andere met het plaatsen van recente foto’s en/of video’s, het schrijven van blogs en het geven van informatie over evenementen die in Breda plaatsvinden. Ook organiseert ILoveBreda een paar keer per jaar leuke Photowalks en andere evenementen. De Photowalks krijgen inmiddels meer aanmeldingen als dat er plaatsen beschikbaar zijn. Er snel bij zijn is noodzakelijk. Blijf ons daarom goed volgen op de website en onze Social Media kanalen.

Werk aan de muur
Breda aan je muur! Kies de mooiste foto en laat deze afdrukken op Aluminium, Staal, Acrylglas of Canvas. Uit ons eigen archief hebben wij mooie foto’s uit Breda beschikbaar gesteld die je kunt laten bedrukken als fotoprint op canvas, aluminium, hout, staal en behang. Trakteer je vrienden, familie of jezelf op een mooi kunstwerk voor aan de muur. Bestellen is heel simpel: klik op een foto, kies het materiaal, afmeting en variant (binnen of buiten gebruik). Gratis verzending op alle orders!

Bestel hier mooie Bredase fotoproducten voor aan je muur.

I Love Breda

I Love Breda
  Calandstraat 48, 4827 NJ Breda

  ilovebreda.nl
  werkaandemuur.nl
  info@ilovebreda.nl