Leven, proeven, leren, vieren, werken. Voortaan is niets meer wat het geweest is. Ingenhousz doet dingen graag op een andere manier: The new school way.

En zeker in deze tijd vragen new rules om new school solutions: wat dacht je van het heerlijke eten van Ingenhousz bij jou in Housz?! Een avond thuis, ‘in Housz’ ultiem genieten onder het genot van een goed glas wijn en de culinaire specialiteiten van onze chef-kok David van de Gevel. Bezorgen of afhalen, beiden is mogelijk. Bestel jouw Ingenhousz diner in Housz nu via ingenhouszbreda.nl!

Ook zijn de feestdagen dit jaar anders dan anders. Ondanks dat, blijft Ingenhousz omdenken. Voor toch een unieke en zorgeloze kerstervaring heeft Ingenhousz het perfecte arrangement samengesteld. Voor maar € 149,50 p.p.p.n. geniet je tijdens de kerstdagen, zonder zelf de keukenprins(es) uit te hangen van een luxueus verblijf waar alles tot in de details verzorgd is. Waar wacht je nog op? Dit arrangement is boekbaar via onze website tussen 18-12-2020 en 04-01-2021

We’re looking forward welcoming you the new school way!

Ingenhousz

Ingenhousz
  Dr. Jan Ingenhouszplein 42, 4814 EH Breda

  ingenhouszbreda.nl
  info@ingenhouszbreda.nl
  076-2303030