Elk materiaal vertelt een verhaal. Was jij je handen nu ook veel vaker, sinds de maatregelen rondom Covid-19? Wij wel, en we gebruiken daarvoor het liefst een blok zeep. Dat is beter voor het milieu, omdat er veel minder water wordt gebruikt bij de productie ervan, en vaak zit een blok zeep niet in plastic verpakt. Een ander voordeel van een blok zeep is dat je per wasbeurt veel minder zeep gebruikt dan bij een vloeibare variant. Er kleeft eigenlijk maar één nadeel aan het gebruiken van blokken zeep: dat ze steeds wegglijden van je wastafel. Herken je dat? Om het gebruik van zeepblokken te stimuleren, gaan we zeephouders maken van de reststukken hout die we in onze werkplaats hebben, en die verkopen we via onze website en instagram.

Je vraag je af wie wij zijn, snappen we: Wij zijn Kim & Koen, twee jonge en enthousiaste ontwerpers, die unieke meubels maken van herwonnen hout. We hebben een studio en werkplaats hier in Breda. Je bent welkom om eens langs te komen als straks de maatregelen worden versoepelt! We kunnen van alles voor je doen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een meubel voor je interieur? Een relatiegeschenk? Neem dan zeker contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken om de mogelijkheden te bespreken. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.

Misschien vraag je je af wat herwonnen materiaal is? Het is materiaal wat al is gebruikt. Ofwel materiaal met een verhaal. Het gebruikte materiaal, met name hout, verzamelen we in onze werkplaats en daar maken we nieuwe meubels mee. Bij gebruikt materiaal moet je denken aan oude tafels, bouwmateriaal, materiaal van exposities. Dat soort dingen. Kun jij wel een zeephouder gebruiken, met die rondslingerende blokken zeep op je wastafel? Stuur ons een mail, of bel ons voor meer informatie!

Kim & Koen

Kim & Koen
  Strijenlaan 68B, 4818 ET Breda

  kimenkoen.nl
  info@kimenkoen.nl
  06-36354925