Waar je liefde voor lezen groeit! In de kinderboekenwinkel in Breda vind je honderden boeken voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Je kunt er de nieuwste uitgaven vinden, maar ook klassiekers die nog van deze tijd zijn. Er zijn informatieve kinderboeken, prentenboeken, spannende, mooie, grappige en serieuze kinderboeken. En je mag ze allemaal inkijken! Plof er maar mee op de bank of schuif aan bij de grote tafel en bestel er lekker wat te drinken bij.

Activiteiten
Bij de Kinderboekentuin is van alles te doen. Elke laatste donderdag en vrijdag van de maand is het vanaf 10:00 uur voorleesochtend voor kinderen van 1 tot (bijna) 4 jaar. Elke laatste zaterdag van de maand is het vanaf 10:00 uur voorlezen voor kinderen van 4 tot ongeveer 7 jaar.Verder zijn er bijvoorbeeld boekpresentaties, knutselmiddagen en voorlichtingsavonden. Hou de agenda maar in de gaten!

Lezen = lastig?
Kinderen die niet van lezen houden of die lezen lastig vinden, zijn speciaal welkom in de Kinderboekentuin. Annelies heeft vele jaren op scholen gewerkt en weet alles van dyslexie, TOS en NT2. Zij gaat met de kinderen op zoek naar kinderboeken die ze wel leuk vinden en die ze wel kunnen lezen.

Gratis thuisbezorgservice
Binnen Breda bezorgen we tijdens deze Coronacrisis tijdelijk gratis thuis.

 

Kinderboekentuin

Kinderboekentuin
  Speelhuislaan 80, 4815 CG Breda

  kinderboekentuin.nl
  info@kinderboekentuin.nl
  076-7370099