Kloffies & Koffies is de eerste kids conceptstore van Breda. In het imposante pand aan de Nieuwe Ginnekenstraat is een uniek totaalconcept gecreëerd voor kinderen met een leeftijd van 0 tot 10 jaar. Naast kinderkleding, speelgoed en verzorgingsartikelen is Kloffies & Koffies ook dé plek voor jonge ouders om koffie te drinken, te ontbijten of te lunchen, samen met de kinderen. De uitgebreide speelhoek en kinderkapper maken het geheel compleet.

Bij Kloffies & Koffies bieden we een fijne plek om aan de waan van de dag te ontsnappen, waar we de taal van kinderen spreken en waar iedereen zichzelf kan zijn. Wij zien onze kinderen graag in bijzondere, speelse en eigenzinnige kleding van hoogwaardige kwaliteit gemaakt van comfortabele stoffen waar ze fijn in kunnen spelen en waarin hun karakter tot uiting komt. We houden van mooie en eerlijke producten voor kinderen waar aandacht aan is besteed en die anders zijn dan anders. De oorsprong en duurzaamheid is daarbij belangrijk. Bij Kloffies & Koffies hebben we aan alles gedacht, we staan open voor jou, we willen zoveel mogelijk plezier maken en jou zo goed mogelijk helpen.

Assortiment
Bij Kloffies & Koffies is onder andere kleding te koop van merken als Mini Rodini, Tinycottons, MarMar Copenhagen, Repose AMS, Mingo, Bobo Choses en Gray Label. Speelgoed komt van bijzondere Europese merken als Jellycat, Janod, Djeco, Maileg en meer. Met een voorliefde voor mooie stoffen en bijzondere items, heeft eigenaresse Katrien een unieke collectie samengesteld van mooie en eerlijke producten, waaraan aandacht is besteed en die anders zijn dan anders. Duurzaamheid en een goede oorsprong van producten staan hoog in het vaandel.

Kloffies & Koffies

Kloffies & Koffies
  Nieuwe Ginnekenstraat 36, 4811 NS Breda

  kloffiesenkoffies.nl
  info@kloffiesenkoffies.nl
  06-57325343