Kringshoppen is een website waar kringloop- en tweedehandswinkels hun producten online kunnen zetten zodat iedereen een mooi assortiment van het gehele tweedehands aanbod van Nederland voor zich heeft.

Het probleem:
Er is online vaak niet precies dat meubel te vinden dat jij wil en verschillende kringloop- en tweedehands winkels in de buurt afspeuren kostte ons simpelweg teveel tijd. Hieruit is het idee van Kringshoppen.nl ontstaan. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen in Nederland het gehele aanbod tweedehands spullen aangeboden krijgt op een overzichtelijke en fijne manier.

Onze oplossing:
Het recyclen van tweedehands spullen is voordeliger en beter voor het milieu want er hoeven geen nieuwe producten geproduceerd te worden wat veel extra afval en uitstoot scheelt. Daarnaast zijn gecirculeerde spullen vaak een stuk goedkoper! Met het oog op klimaatverandering zijn wij van mening dat tweedehands winkels een steeds grotere en belangrijkere rol gaan spelen in het hergebruik van spullen. Wij willen ze dan ook graag een online platform aanbieden om iedereen het leven makkelijker en goedkoper te maken.
Wie wil er nou niet lekker snel kringshoppen?

Hopelijk ervaar je gemak op kringshoppen.nl en wij horen dan ook graag jouw mening. Ook als je merkt dat er iets nog niet perfect werkt. Je kan ons hier bereiken om je ervaringen met te delen!

Kringshoppen.nl

Kringshoppen.nl
  Wilhelminapark 38 A, 4818 SM Breda

  kringshoppen.nl
  info@kringshoppen.nl