La Même Chose is de mooie franse vertaling van mijn bijzondere achternaam: mijn naam is Jorinde van ‘t Zelfde en ik ben woonachtig in Breda. Met mijn social media bureau La Même Chose help ik ondernemers met hun online zichtbaarheid. Iets wat altijd al belangrijk is geweest voor ondernemers en bedrijven, maar in deze tijd nóg veel belangrijker!

Uit ervaring weet ik dat bedrijven en ondernemers vaak geen tijd en/of geen kennis hebben om hun social media doelgericht in te zetten. Ook blijkt het vaak een uitdaging te zijn om zelf unieke content te creëren voor social media en andere online en offline uitingen. Ik ben er om dit voor jou uit handen te nemen.

 Ik ontzorg jou van A tot Z op het gebied van social media, waardoor jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken. Aan de hand van een vooraf bepaalde strategie ga ik voor jou wekelijks aan de slag met de juiste kanalen en zorg ik voor (betere) online zichtbaarheid. Wil je liever alleen advies over jouw kanalen of heb je alleen de juiste content nodig die volledig aansluit bij jou en je bedrijf? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek of plan een personal branding shoot!

La Même Chose

La Même Chose – Social Media Management
  De Roy van Zuidewijnlaan 32, 4818 GB Breda

  lamemechose.nl
  jorinde@lamemechose.nl
  06-13641111