Magazijn076 is een laagdrempelige werk- en ontmoetingsplek voor mensen met autisme. Bij ons kun je ondernemen of deelnemen aan activiteiten, zodat je specifieke vaardigheden ontdekt, (werk)ervaring op kunt doen, gelijkgestemden kunt ontmoeten en bovenal kunt zijn wie je bent.

We bieden een nieuw perspectief aan waarin mensen met autisme op een gelijkwaardige manier bijdragen aan onze sociale onderneming. We denken in mogelijkheden en doen dat samen met mensen met autisme en hun omgeving, maar ook met bedrijven en andere zakelijke partners.

Met de enthousiaste inzet van onze deelnemers hebben wij al veel mooie projecten gerealiseerd en mensen op verschillende manieren in beweging gebracht. Voor de groei en uitbreiding van deze activiteiten is uw steun hard nodig.

Steun Magazijn076 en koop de sinterklaas surprisetas nu in onze webshop, of kijk eens in onze webshop voor een ander mooi product.

Volg één van onze workshops gericht op leven met en rondom de persoon met autisme en denk eens aan ons als u een inspirerende locatie zoekt voor een vergadering of evenement.

Er is van alles mogelijk. Mail info@magazijn076.nl of bel ons op 06-13320892.

Magazijn076

Magazijn076
  Nassausingel 26, Gebouw E, nr 3, 4811 DG Breda

  magazijn076.nl
  info@magazijn076.nl
  06-13320892