Voor persoonlijke hulp en begeleiding. Praktijk Minerva helpt je met klachten als angst, stress, onrust, piekeren, rouw en verliesverwerking, assertiviteitsvraagstukken, zelfvertrouwen, eenzaamheid maar ook met relatie of gezinsproblemen. Deze praktijk biedt persoonlijke psychosociale hulp door middel van gesprekken en een digitale portal waarmee je thuis verder aan de slag kan. WMO begeleiding licht en middel is ook mogelijk (voor inwoners van de gemeente Breda).

Tijdens de coronacrisis werk ik nog steeds in de praktijk waar de regels gelden dat we anderhalve meter afstand houden en dat als je ziek bent, koorts hebt of hoest, niet langs komt maar dan is beeldbellen via een beveiligde lijn ook mogelijk.

Op dit moment ben je binnen 1 tot 2 weken aan de beurt en heb je een aanvullende zorgpolis? Dan krijg je vaak een deel van de consultkosten vergoed!

Meer weten? Neem contact op via 06-81354307 (als ik in gesprek ben, spreek dan een voicemail in en ik bel je z.s.m. terug). De praktijk is gevestigd op de Paardeweide 5 in de Haagse Beemden.

Minerva Counseling

Minerva Counseling
  Paardeweide 5c, 4824 EH Breda

  minervacounseling.nl
  info@minervacounseling.nl
  06-81354307