Kerstmis is de tijd van het jaar om uw medewerkers te bedanken voor hun loyaliteit en onvermoeibare inzet. Wilt u uw medewerkers even goed in het zonnetje zetten met een heel speciaal kerstpakket waarmee jullie een bijdrage leveren aan een inclusieve samenleving? Dan bent u bij Nora Werkt aan het juiste adres!

Nora Werkt is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking aan echt werk helpt. Wij streven namelijk naar een inclusieve arbeidsmarkt met oog voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen wij enerzijds door onze medewerkers binnen commerciële bedrijven te plaatsen en anderzijds door werk te genereren in De Loods. Dat is onze eigen werkplek waar wij onder andere knuffels maken, inpakwerk uitvoeren in opdracht van bedrijven en ons kerstpakket wordt ingepakt. Door het kopen van onze kerstpakketten zorgt u er dus voor dat onze medewerkers werk hebben in De Loods en kunt u uw medewerkers iets speciaals geven voor de kerst, win-win!

Ons kerstpakket is gevuld met duurzame, lokale producten uit Breda en omgeving. De basis van het pakket is het door ons ontworpen Picknick – Lounge kleed. Dit kleed is deels gemaakt van oude bannerstof en wordt gratis bedrukt met uw eigen logo. Het kleed is Social Distancing Proof. Door ons kerstpakket te vullen met lokale producten kunnen wij u en uw medewerkers kennis laten maken met de veelzijdigheid aan heerlijke en mooie producten die Breda en omgeving u te bieden hebben.

De kerstpakketten zijn vanaf nu per stuk te bestellen en kosten 47,50 euro per stuk (exclusief btw). Ook de bezorgkosten nemen wij voor onze rekening indien u minimaal 5 pakketten besteld. Wij bezorgen de pakketten niet standaard! Deze worden onze medewerkers bezorgd en uitgedeeld onder het personeel. Wij doen dit op deze manier, omdat wij onze medewerkers niet alleen echt werk willen geven maar ook zichtbaar willen maken. De bezorgdatum zal na de bestelling worden overlegd.

Op onderstaande foto is een voorbeeld te zien van ons kerstpakket. Het kerstpakket dat uw medewerkers krijgen kan afwijken van de foto.

Wilt u meer weten over ons kerstpakket of over onze passie? Neemt u dan contact op.

Nora Werkt

Nora Werkt
  Van de Reijtstraat 84, 4814 NM Breda

  norawerkt.nu
  info@norawerkt.nu
  06-15946117