Sinds zaterdag 19 september is Parels geopend, de nieuwe circulaire winkel in de Houtmarkt. In onze winkel kun je unieke items op de kop tikken. Er worden tweedehands spullen verkocht, echte parels, aangeleverd door Vindingrijk Kringloopwarenhuis. Een winkel zonder voorraad, iedere dag ontdek je hier weer iets “nieuws”.

Webshop
Een klein deel van die spullen zal later ook op de nieuwe webshop te koop zijn, zodat je niet alleen in de winkel kunt komen shoppen maar ook online.

Circulaire tafel
Naast een winkel en webshop is dit een plek van ontmoeting en inspiratie. Een plek waar mensen samenkomen en zich inzetten voor een duurzaam en circulair Breda. Er zijn werk- en vergaderplekken, er kunnen workshops worden gehouden en er is voorlichting en advies. Allemaal rond het thema circulariteit.

De winkel wordt creatief ingericht van herwonnen materiaal
Sorry, van wat voor materiaal? – Herwonnen: recyclen, terugwinnen, hergebruiken. De meubels waar de parels op staan zijn allemaal van herwonnen materiaal gemaakt, en de blauwe vintage kasten komen van Vindingrijk. Herwonnen materiaal en tweedehands spullen vertellen een verhaal. We nodigen je uit om op zoek te gaan naar aanwijzingen van dat verhaal.

Parels Breda

Parels Breda
  Houtmarkt 33, 4811 JC Breda

  parelsbreda.nl
  Parels webshop
  info@parelsbreda.nl
  076-5785381