Mijn naam is Jacqueline de Gouw en ik hou van wijn! Tijdens mijn werk bij een internationaal bedrijf in wijn en gedistilleerd heb ik mijn passie voor wijn ontdekt. Na meerdere wijnopleidingen te hebben gevolgd mag ik mezelf gediplomeerd internationaal vinoloog noemen (wereldwijd erkend). Tevens heb ik vele wijngebieden en wijngaarden over de gehele wereld bezocht, heb veel gesprekken gevoerd met wereldberoemde meester wijnmakers zoals Andries Burger , Marcos Lojo  en  Mark Carmichael Green en heb met hen mogen meekijken tijdens het productieproces. Dit is dan ook de reden dat ik mensen goed wijnadvies kan geven en meer kan vertellen over de wereld van de wijn.

Veel mensen kunnen genieten van een glas wijn, maar weet jij wat je precies lekker vindt aan die Merlot, Sauvignon blanc, Chardonnay of andere wijn? Dat wil ik graag met jou uitzoeken.

Vaak denk je “ik hou alleen van sauvignon blanc”, maar is dat wel echt het geval of is het meer dat je hierin blijft hangen omdat je één keer in je leven deze wijn lekker vond? Dat vind je nu eenmaal lekker en dat geeft zekerheid. Graag wil ik met jou testen of je andere wijnen ook lekker vindt door bijv. een blinde wijnproeverij.

Je zult ervan versteld staan wat je smaakgevoel zegt als je de wijn of het merk niet kan zien. Vind je dan nog steeds die bekende sauvignon blanc lekker of komt er ineens een andere wijn naar voren die je eigenlijk lekkerder vindt maar waaraan je nooit eerder had gedacht? Ik wil je dan ook verrassen met de mogelijkheden in de smaakbeleving van wijn.

Uiteraard is smaak heel persoonlijk en ik zal je nooit iets opdringen wat je niet wilt, maar als je iets anders probeert dan kan er een heel andere wereld voor je open gaan. Ik kan je helpen nieuwe smaken te ontdekken waardoor de volgende fles wijn die je koopt geen sauvignon blanc meer wordt.

Het leukste is om dit in groepsverband te doen. Ik raad aan een leuke groep samen te stellen van minimaal 8 personen. Het is spannend en gezellig om dit samen te ontdekken en de verschillen met elkaar te delen. Dit kan bij jou in huis of op locatie. Je kunt hierover contact met mij opnemen zodat we de verschillende mogelijkheden van een wijnproeverij kunnen bespreken.

Passie voor Wijn Breda

Passie voor Wijn Breda
Maaibeemd 73, 4824 ND Breda

  passievoorwijnbreda.nl
  jacqueline@passievoorwijnbreda.nl
  06-28455403