Het is rustig…, heel rustig. De trage beweging van de voorbijgaande wolken is door het raam in mijn trappenhuis zichtbaar. Iedere avond weer is het bijzonder om het schouwspel van de zonsondergang en het spel van licht en wolken door het kader van het raam te ervaren. Het heeft iets meditatiefs en voelt soms zelfs als een spirituele ervaring.

Tijdens de quarantaine als gevolg van het coronavirus voelde buiten heel ver weg. Daarom besloot beeldend kunstenaar Noortje Haegens iedere avond tijdens de zonsondergang het uitzicht vanuit het raam in haar trappenhuis te fotograferen. Wat begon met één foto, is een reeks van 81 foto’s geworden. Het resultaat is een overzicht van alle zonsondergangen tijden de quarantaine van 15 maart tot en met 1 juni 2020.

Graag nodig ik je uit om hier de crowdfundingcampagne te bekijken.
Je kan daar verder lezen waar het over gaat en waarom ik deze crowdfundingcampagne doe. In de video vertel ik meer over het tot stand komen van dit werk.

Je kan me helpen om het boek ‘quarantaine uitzicht’ te realiseren! Door nu alvast een boek te kopen, of misschien heb je interesse in een van de andere tegenprestaties die ik aanbied?

Noortje Haegens
www.noortjehaegens.com

Quarantaine uitzicht

Quarantaine uitzicht, Noortje Haegens
  Graaf Hendrik III laan 69A, 4819 CA Breda

  noortjehaegens.com
  info@noortjehaegens.com
  06-49321556