Uw scooterspecialist! ScooterHill is een full-service scooter bedrijf gevestigd in Breda. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag als het gaat om de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte scooter.

Wij leveren o.a. de modellen Vespa Primavera, Vespa Sprint, Piaggio Zip, Piaggio Fly, Riva (het vespa look a like model), Retro scooter, Fosti, Streetline, Legend en de diverse andere modellen van de merken BTC, Kymco, Sym, Peugot, AGM en Tomos. Dus van Vespa tot Retro scooter bent u bij ScooterHill Breda aan het juiste adres om uw ideale scooter kopen.

Voor meer informatie m.b.t. scooter lease neem contact op met een van onze service medewerkers via 076 – 751 10 58 of lease@scooterhill.nl.

Naast de verkoop van scooters hebben wij een zeer uitgebreide werkplaats voor al het onderhoud en reparaties aan uw bromfiets of snorfiets. Met onze unieke leenscooter en ophaaldienst proberen wij het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Met scherpe werkplaats tarieven, geschoold personeel en onze unieke werkplaatsgarantie vindt u geen betere partner voor uw scooter. Wij staan voor u klaar!

Voor de aankoop en onderhoud van uw scooter of motor kunt u bij ons terecht. Voor bezorgscooters, de verhuur van scooters, scooter onderdelen, scooter schadeherstel, scooter accessoires, scooter opvoeren, taxatie, in- en verkoop van occasions, scooter financiering, scooter lease. scooteropslag en scooterverzekering. ScooterHill is RDW erkend!

Scooterhill

Scooterhill
  Generaal Maczekstraat 10, 4818 BW Breda

  scooterhill.nl
  breda@scooterhill.nl
  076-7511058