Teksten met resultaat – Wil jij potentiële klanten overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen? Je zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroten? Online beter vindbaar zijn? Kortom: je bedrijf goed op de kaart zetten? Dan heb je commerciële teksten nodig. Krachtig, overtuigend en glashelder. Tekst² schrijft teksten met resultaat.

Vergroot jouw zichtbaarheid en vindbaarheid
Als je producten of diensten wilt verkopen, moet je pakkend en trefzeker vertellen waarom jij de beste keuze bent. Wat jouw toegevoegde waarde is. En dat is mijn kracht. Afhankelijk van jouw doelen en doelgroepen, schrijf ik teksten die precies benoemen waar het om draait. Die mensen aanspreken. En aanzetten tot actie. Makkelijk leesbaar. Prikkelend. Eigen. Zo vergroten we samen jouw zichtbaarheid en online vindbaarheid.

Overtuig met een helder, goed leesbaar verhaal
Een mooi resort aan een palmenstrand verkopen, dat kan iedereen. Maar ik vind het oneindig veel leuker om met ‘taaiere’ materie aan de slag te gaan. Om te schrijven over zaken waarbij het gaat om inhoud. Om presteren en kwaliteit. Om mensen aan het woord te laten die echt het verschil willen maken voor hun klanten. En om die potentiële klanten vervolgens met een helder en goed leesbaar verhaal te overtuigen.

Tekst2

Tekst²
  Futuredome, Kloosterlaan 172, 4811 EE Breda

  tekst2.nl
  kristel@tekst2.nl
  06-19956905