Advies nodig over de opzet en uitvoering van een onderzoekproject? Ik ondersteun je van begin tot eind, dus ook bij het maken van de (altijd lastige) analyses en het komen tot conclusies en aanbevelingen. Mijn werkterrein omvat: marktonderzoek, marktanalyse, productonderzoek, consumentenonderzoek, concurrentieonderzoek, trendonderzoek. Ik heb mijn ervaring opgedaan bij diverse bekende merkfabrikanten en ben nu actief als zelfstandig consultant vanuit mijn woonplaats Breda.

Of je bedrijf nu groot of klein is, al een lange historie heeft of net is gestart, producten of diensten aanbiedt, je zult je op de markt moeten blijven concentreren om te kunnen voldoen aan de (voortdurend) veranderende wensen van je doelgroep. Ik heb de nodige marketingbagage en kan dus ook meedenken en adviseren over klantpresentaties, productontwikkeling, communicatie en the route to market.

 Als je echt vooruit wilt komen en daarbij de klant als uitgangspunt neemt, kan ik je daarbij met mijn kennis en ervaring een flinke kickstart geven.

thebronkerbrothers

thebronkerbrothers
  Kemelstede 237, 4817 SX Breda

  thebronkerbrothers.nl (in ontwikkeling)
  hans@thebronkerbrothers.nl
  06-23979933