Nu zeker: een gèf tapijt over de vloer. Familie­bedrijf PJ van Aalst exclusieve tapijten is ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ en bestaat ruim 160 jaar. Het is gevestigd in het 16e­ eeuwse monumentale ‘Hofhuys’ aan de Catharinastraat.

Sinds her begin van de corona crisis zit de voordeur op slot en zijn we alleen nog op afspraak geopend. Eeuwig zonde, want juist nu we allemaal zoveel tijd binnenshuis moeten doorbrengen, is het natuurlijk wel prettig dat het er een ‘bietje gèf’ uitziet. Wij leveren prachtige en unieke tapijten voor iedere woonsituatie, van klassiek naar design, handgeknoopt en handgeweven en zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Een tapijt maakt ieder interieur uniek, je kunt het beschouwen als de verbindende factor. Of je nou kiest voor een origineel design uit één van de oorspronglanden of u kiest uit de grote verscheidenheid aan moderne tapijten, het is een verrijking voor elk interieur. Snuffel eens rond op onze site en bestel vanuit uw luie stoel.

Levering binnen Breda is uiteraard gratis, maar tijdens de crisis, komen we ook thuis gratis advies geven (op het gebied van tapijten dan…).

Stuur een mailtje of bel naar 076-5218848 voor een afspraak.

Van Aalst Tapijten

Van Aalst Tapijten
  Catharinastraat 14, 4811 XH Breda

  vanaalst-tapijten.nl
  info@exclusieve-tapijten.nl
  076-5218848