Bedankt Breda, de mooiste parel van het zuiden! Dit bedankje is speciaal voor alle Bredanaars die de afgelopen weken, ondanks alle beperkingen en maatregelen die zijn opgelegd vanwege de Coronacrisis, de voedselbank niet zijn vergeten.

Inwoners die zich zonder eigen belang direct bij ons gemeld hebben om ons een handje te helpen als we een tekort aan vrijwilligers zouden hebben. We hebben wel meer dan 100 aanmeldingen gehad van nieuwe vrijwilligers, die als reserve paraat staan voor de voedselbank! Inwoners die voor onze deelnemers voedsel zijn gaan inzamelen, zodat ze niet zonder eten zouden komen te zitten. En als voedsel inzamelen toch niet kon, niet te beroerd waren om ons een geldelijke donatie te doen. Inwoners die onze berichten binnen hun eigen netwerk en social media onder de aandacht hebben gebracht, zodat we zichtbaar bleven. Solidair Bredanaars die de voedselbank op handen hebben gedragen. Buren, familie, vrienden, scholieren, studenten, ambtenaren, jullie zijn allemaal kanjers!

Deze brief is ook speciaal voor de ondernemers in Breda. Onze trouwe partners en steunpilaren. Ondanks het feit dat jullie het zelf heel moeilijk hebben kwam het niet bij jullie op om de voedselbank te laten vallen. Voor de 5e week op een rij zijn jullie ons blijven voorzien van voedsel en andere steun. Jullie hebben ons gestut, zodat we niet omvielen en onze deuren niet hoefden te sluiten zoals andere voedselbanken in het land. Van de lokale kaasboer tot en met de bekende supermarktketens hebben onze fundering gevormd. Onze dank is groter dan groot!

Opnieuw heeft Breda met haar inwoners en ondernemers bewezen een groot hart te hebben. We voelen ons ontroerd, geliefd, gesteund en gedragen. De Voedselbank Breda is niet alleen van ons, maar van alle Bredanaars. Als we gaan dan gaan we met z’n allen!

Samen staan we sterk. Bedankt Breda, de mooiste parel van het zuiden.

Voedselbank Breda

Voedselbank Breda
  Koele Mei 2, 4816 JD Breda

  voedselbankbreda.nl
  administratie@voedselbankbreda.nl
  06-83779519